Op 1 april heeft Marco voor Herralt een aktie georganiseerd. Hij wilde heel graag met zijn naaste familie naar de Musical van Soldaat van Oranje!

Berichtje van de moeder van de Herralt:
"Herralt kreeg een leuke dag van Stichting MvK met het hele gezin! Maar wist hier van tevoren helemaal niets van. Totdat er een taxibus bij ons huis voor de deur stond. Hij begreep er niets van en wij zeiden...wacht maar af! Herralt is altijd erg in voor verrassingen dus lieten we het voorlopig zo. Onderweg begon hij te gissen en dacht aan de Mac Donalds...Corpus...maar overal reden we voorbij. Maar wat dan wel?? Toen kwamen we bij de oranje vlaggen van Soldaat van Oranje en toen begreep hij het wel!!
We hebben met ons allen heel erg genoten van de musical Soldaat van Oranje.
Dit zijn nou de fijne dingen waardoor de nare dingen even op de achtergrond raken!
Wij zijn Stichting MvK dan ook heel erg dankbaar voor wat ze doen en hopen dat ze dit nog voor heel veel kinderen kunnen waarmaken!!
"

Ook willen wij graag de (lokale) sponsors benaderen voor hun bijdrage:

- Zwammerdam Groep

- Taxicentrale Appie